CLOUD-gebaseerde PLATFORMOPLOSSING

extra logistics

VOOR DE BINNENLANDSE EN INTERNATIONALE LOGISTIEKE SECTOR

Over EXTRA Logistics Software

EXTRA logistics software heeft een innovatieve en unieke cloudgebaseerde platformoplossing ontwikkeld voor de binnenlandse en internationale logistieke sector die enkele en meervoudige kantooromgevingen bedient. De visie: mensen en processen centraal stellen. Dit resulteerde in een gebruiksvriendelijke, op maat gemaakte, laagdrempelige, betrouwbare en beveiligde oplossing. Shipping Center verbetert niet alleen interne processen en methodieken, maar zorgt ook voor kosteneffectiviteit, datakwaliteit, meetbaarheid en transparantie.

“Dit resulteerde in een gebruiksvriendelijke, op maat gemaakte, laagdrempelige, betrouwbare en beveiligde oplossing.”

OVER HET PROJECT

Voor EXTRA Logistics Software, een bedrijf dat een innovatief en zeer aanpasbaar platform voor logistiek biedt, heeft Wolfpack hun bedrijf voorzien van een nieuwe applicatie, genaamd Trading Center. Trading Center is speciaal ontworpen voor traders.

”Trading Center stelt traders in staat om boven aan te staan bij het hele proces van inkoop, transport en verkoop van goederen.”

Ontwikkeling & Beoordeling

Door onze technische en zakelijke vaardigheden te combineren, konden we de klant helpen door een technische oplossing te creëren voor het beheren en volgen van wereldwijde vrachtbewegingen, officiële documenten, financiën en nog veel meer. We hielpen de klant ook om hun interne processen te verbeteren om de kwaliteit en prestaties van de ontwikkeling te verbeteren.
Trading Center stelt traders in staat om boven aan te staan bij het hele proces van inkoop, transport en verkoop van goederen. Gebruikers kunnen bestellingen maken om alle informatie over het kopen of verkopen van producten op te slaan. Deze bestellingen worden vervolgens gecombineerd tot één groter object, genaamd een zending, waarin de traders logistieke informatie over het vrachtvervoer en financiële en transportdocumenten kunnen specificeren.

HET RESULTAAT

In dit project was goede communicatie de sleutel tot succes en klanttevredenheid. We begrepen dat we proactief moesten zijn om beter te begrijpen wat er van ons nodig is, maar ook om de klant te helpen een betere website voor zijn gebruikers te maken. We werkten nauw samen met de klant om hun visie volledig te begrijpen. Onze focus lag dan ook op de visie van het product terwijl we kwaliteit waarborgde voor het project. Voor ons betekende dit dat het project veilig en schaalbaar moest worden gebouwd.

klaar voor een volgende stap in software ontwikkeling?