Agile way of working

Wolfpack werkt met een core pack dat gedurende het ontwikkeltraject altijd betrokken blijft bij het project. De projectmanager is het vaste aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Hiernaast, bestaat het team, afhankelijk van het project, vaak  uit designer(s), developer(s) en een lead developer. Een lead developer, een designer en twee vaste ontwikkelaars die zich focussen op de front-end en back-end.

Verschillende sprints, verschillende expertises

Gedurende het traject worden op basis van de benodigdheden in de sprint ook andere experts betrokken bij het project. In het begin kan bijvoorbeeld meer back-end capaciteit of expertise gewenst zijn voor performance verbeteringen, terwijl later in het proces meer front-end developers nodig zijn.

Lead developers binnen Wolfpack zijn full-stack ontwikkelaars, met naast een specialisatie richting, ook een brede basis kennis van alle ontwikkel facetten (i.e. ervaring met front-end, back-end en app development). Dit zorgt ervoor dat de inhoudelijke kennis niet alleen bij de gespecialiseerde developers ligt. Daarmee heeft de lead developer een belangrijke rol als adviseur in implementatie keuzes binnen het gehele project.

Ook voor andere expertises kunnen de juiste wolven er bijgehaald worden terwijl de applicatiekennis gewaarborgd blijft in de core pack. Denk hierbij aan app developers of data engineers.

JOUW BEHOEFTEN. ONZE EXPERTISE.

Full service en in-house

We kunnen je project van begin tot eind uitvoeren zonder externe partijen. Productontwerpers, QA specialisten, developers, devops - werken allemaal samen en zorgen voor soepel teamwork.

Lead developer support

Een toegewijde lead developer zorgt ervoor dat het project als een goed geoliede machine loopt. Indien nodig treden ze in de rol van je CTO en dienen ze als bewaker van de codekwaliteit.

Sterrenteam

Wij matchen mensen aan projecten, niet andersom. Zodra we de verwachtingen hebben vastgesteld, stellen we een team samen met uitgebreide ervaring in het maken van software die vergelijkbaar is aan het project. Je gaat aan de slag met echte, deskundige experts.

Product owner tijdens het traject

Aan de zijde van de opdrachtgever werken we graag met een product owner die aangesteld wordt. Deze persoon is de belangrijkste contactpersoon in het traject, wat belangrijk is om te zorgen dat informatie eenzijdig en duidelijk is. Intern kan deze product owner dan weer de benodigde informatie sourcen, zoals prioritering van de tickets in de backlog.

De Agile-methodologie garandeert dat ons werk aansluit bij jouw visie: we communiceren regelmatig en voeren regelmatig iteraties uit. De definitieve resultaten van elke sprint worden gepresenteerd tijdens een demo, waarna een functie wordt doorverwezen voor aanpassingen of wordt doorgezet voor een release. Dagelijkse stand-ups, planning en retrospective vergaderingen helpen ons het momentum te behouden en vertrouwen op te bouwen binnen het team.