ONLINE
SECURITY

Bedrijven en organisaties zijn in toenemende mate afhankelijk van een groot scala aan IT systemen. Terwijl deze systemen veel zaken eenvoudiger maken, brengen ze ook risico’s met zich mee. De kans op een aanval waarbij er gegevens buitgemaakt worden, systemen offline worden gehaald of andere schade wordt berokkend wordt steeds groter. Om de veiligheid, integriteit en beschikbaarheid van gegevens vast te stellen is het noodzakelijk om periodiek de beveiliging op de proef te stellen. 

Meer weten over wat wij kunnen doen om jouw bedrijf veiliger te maken of onze werkwijze? Neem dan contact met ons op!

1
wekelijkse hacks
1
Kosten van een hack
1
dagen tot ontdekking

SECURITY is de STANDAARD 
BIJ WOLFPACK

Bij Wolfpack heeft security voor iedereen een hoge prioriteit. Samen zorgen we ervoor dat het internet elke dag een stukje veiliger wordt. Onze wolven volgen niet alleen de standaard set aan security maatregelen die we bij Wolfpack hanteren, maar gaan ook een stapje verder om jouw bedrijf veilig te houden.

Hierbij brengen we eerst in kaart welke security risico’s jouw bedrijf loopt. Denk hierbij niet alleen aan het risico op een datalek, maar bijvoorbeeld ook het risico dat de IT infrastructuur offline gehaald wordt of dat er foutieve informatie verwerkt wordt. Alle risico’s die korte -of langetermijn impact op de bedrijfsvoering kunnen hebben brengen we in kaart. Vervolgens bedenken we passende maatregelen om deze risico’s zo klein mogelijk te maken. 

DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN WOLFPACK

Altijd op de hoogte van de actuele regelgeving

Wij zorgen dat je altijd voldoet aan de actuele wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Persoonsgegevens en GDPR.

Altijd voorop in cybersecurity

Wij houden alle actuele ontwikkelingen op cybersecurity gebied in de gaten zodat u en uw klanten geen zorgen hebben.

Altijd in controle met actiegerichte rapportages

Dankzij onze concrete en actiegerichte rapportage weet je nu al welke toekomstige stappen je moet zetten om jouw cybersecurity op het gewenste niveau te houden.

SECURITY QUICKSCAN

Snel een beeld krijgen waar uw bedrijf momenteel staat op security gebied? Dan is de security quickscan wellicht een goede optie. Met de quickscan controleren we op de meest voorkomende security problemen en bekijken onze experts samen met jou waar mogelijke verbeterpunten liggen.

Wolfpack / We develop your IT solutions
Wolfpack / We develop your IT solutions

PENTESTS

Wilt je een volledig beeld van de security van jouw bedrijf? Kies dan voor een Pentest. Tijdens een pentest doen we een volledige test van jouw beveiliging. Onze etische hackers gaan aan de slag en simuleren echte aanvallen op jouw systemen om zo security problemen in kaart brengen.