onze tactiek

De kern van onze ontwikkelprocessen is onze sprint 0. Deze sprint 0 beschrijft de allereerste stappen van een project, met als doel om voor elk project een plan op maat te maken. We doen het nodige onderzoek, evalueren de technologie en beantwoorden belangrijke vragen over je bedrijfsmodel en eindgebruikers. We ronden onze sprint 0’s af met een compleet en transparant document waarin alle onderdelen staan die een rol gaan spelen bij de ontwikkeling van je product.


onze kracht ligt in the pack

Elk project heeft een pack dat continu betrokken zal zijn, met een Project Manager als centraal aanspreekpunt voor de opdrachtgever. De Lead Developer heeft een brede kennis van het hele ontwikkelingsspectrum en gedetailleerde kennis over een specifiek onderwerp. Elke pack heeft ook een UX Designer en twee Developers voor Front-end en Back-end. Op basis van de projecteisen worden wolven met extra vaardigheden toegevoegd aan specifieke sprints. Ook de opdrachtgever behoort tot the pack als Product Owner, die de eisen en prioriteiten overziet.

om goed te kunnen bouwen, heb je een goede basis nodig

Afhankelijk van de eisen en context is een andere codeertaal en framework geschikt. Net als bij het bouwen van een huis, kan er gekozen worden voor hout, beton of metaal om het huis te structureren. We zijn zowel bekend met gangbare en minder gangbare talen, maar kies altijd voor een goed ondersteunde taal zodat de kwaliteit op lange termijn gegarandeerd is.

succes is een proces

Agile ontwikkelen betekent flexibel ontwikkelen. Elke tweewekelijkse sprint begint met het bepalen welke elementen (tickets) worden ontwikkeld, afhankelijk van de gestelde prioriteiten. De sprint eindigt met het live zetten van het werk, wat een duidelijk inzicht geeft in de voortgang van het project. Zo kunnen we continu bijsturen om de doelen te bereiken. Elke sprint wordt ook in een retrospective geëvalueerd, zodat de aanpak continu wordt afgestemd op de huidige situatie.

Wolfpack / We develop your IT solutions

KLAAR OM MET ONS AAN DE SLAG TE GAAN?

Evert / Wolfpack

Evert denkt graag met je mee om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.