software development

Wij bouwen applicaties die werken voor je bedrijf en je gebruikers. Of het nu gaat om een complex bedrijfsplatform en back-end database, een responsieve web app of verschillende integraties van systemen, onze software oplossingen zijn schaalbaar, flexibel en vooral veilig.

TRANSFORMEER JE BEDRIJF MET NIEUWE SOFTWARE​

Terwijl aan sommige software behoeften kan worden voldaan met kant-en-klare producten, vereisen andere een aangepaste software oplossing die van de grond af is opgebouwd. Welke aanpak dan ook voor je bedrijf nodig is, deze moet niet alleen aan de huidige behoeften voldoen, maar ook meegroeien met je bedrijf. Door gebruik te maken van een moderne aanpak van software ontwikkeling, brengen we front-end, back-end en architectuur samen om aan je zakelijke behoeften te voldoen.

fRONT-END DEVELOPMENT

De front-end  van software is nooit zomaar wat tekst en afbeeldingen op een witte achtergrond. Het is een brug tussen de gebruiker en de back-end die feilloos moet functioneren. De interface van elke software is de combinatie van geavanceerde programmeer technologieën en de ontwikkeling ervaring van specialisten.

Lees ook hoe wij webdesign aanpakken

Onze front-end ontwikkelaars zijn experts in geavanceerde en vertrouwde technologieën als JavaScript, TypeScript, React.js, Vue.js en nog veel meer. Hoewel veel technologieën uitstekend zijn, is geen van hen een one-size-fits-all oplossing. Bij een nieuw project zullen we altijd kiezen voor een veel gebruikte en goed ondersteunde taal die door iedere developer opgepakt kan worden.

back-end development

De back-end zijn de botten en spieren van de software, daarom moet de serverzijde van het digitale product worden gemaakt met solide technologieën. Tegenwoordig hebben we krachtige back-end technologieën zoals C#, PHP en veel anderen met een verscheidenheid aan frameworks en libraries. We hebben veel technologieën onder de knie gekregen tijdens de jaren van actieve ontwikkeling.

 

 

Afhankelijk van de doelen en behoeften, bieden we de meest efficiënte stapel technologieën, architectuur, server, database en nog veel meer om ervoor te zorgen dat je het meest solide en functionele product krijgt dat ook flexibel is voor toekomstige wijzigingen en upgrades.

HOE PAKKEN WIJ EEN NIEUW PROJECT AAN?

1. EERSTE CONTACT

Tijdens ons eerste gesprek vertellen we je meer over onze expertise, cases en werkwijze. We nemen dan het vraagstuk door, behoeften en achtergrond. We zullen een voorstel uitwerken voor een toekomstige samenwerking en je krijgt één contactpersoon binnen Wolfpack.

2. PROJECTOVERLEG

Onze projectmanager schakelt architectuur-, ontwikkelings- en ontwerpteams in om je project in te schatten en indien nodig, professionele aanbevelingen te doen. Wij matchen mensen aan het project, niet andersom. Zodra we de verwachtingen hebben vastgesteld, stellen we een team samen met uitgebreide ervaring in het maken van software die vergelijkbaar is.

3. ONTWIKKELINGSFASE

Tijdens de actieve ontwikkelingsfase is je aanspreekpunt onze projectmanager, die nauw met je zal samenwerken totdat het project is voltooid en is opgeleverd. Afhankelijk van het samenwerkingsmodel, kun je ofwel rechtstreeks met onze ontwikkelaars communiceren of dit aan de projectmanager uitbesteden, die voor een vlotte communicatie zal zorgen.

4. NA HET PROJECT

Wij releasen het project uit in een live productieomgeving. Daarna bieden we alles wat je nodig hebt om je applicatie veilig, onderhouden en schaalbaar te houden.