Platform development

Onze diensten voor platform ontwikkeling bieden het beste van twee werelden: geavanceerde webapplicaties die gebruikmaken van de bewezen frameworks van vandaag, gecombineerd met de flexibiliteit om nieuwere technologieën van morgen te gebruiken. Met ons team van ervaren ontwikkelaars maken we platforms van topklasse die zowel krachtig als responsief zijn.

Wat is platform development?

Veel applicaties vereisen een aanpak waarbij een aantal technologieën bij elkaar komen. Zo kan bijvoorbeeld een consumentenproduct als mobiele applicatie voor iOS en Android aangeboden worden maar is er vaak een webversie voor desktop ondersteuning nodig. Ook kan het zijn dat er diverse beheer of administratieportalen nodig zijn, of dat een API aangeboden moet worden aan partners. Bij Wolfpack noemen we dit niet web of app development, maar platform development, er komt immers meer bij elkaar dan alleen één enkele applicatie.

Hoe weet ik wat ik nodig heb?

Daar zijn wij voor! Wanneer je ons vertelt wat de use case of businesscase van de applicatie is, kunnen wij op basis van onze kennis en expertise inzichtelijk maken wat er nodig is. We doen dit middels onze Sprint 0 aanpak, waarbij we niet alleen kijken naar de techniek. We doen dit onderzoek grondig zodat we de juiste ‘stack’, die het beste aansluit bij je applicatie aanbevelen, een verkeerde keuze kan immers verregaande gevolgen hebben later. 

JOUW BEHOEFTEN. ONZE EXPERTISE.
FULL SERVICE EN IN-HOUSE

We kunnen je project van begin tot eind uitvoeren zonder externe partijen. Productontwerpers, QA specialisten, developers, devops – werken allemaal samen en zorgen voor soepel teamwork.

LEAD DEVELOPER SUPPORT

Een toegewijde lead developer zorgt ervoor dat het project als een goed geoliede machine loopt. Indien nodig treden ze in de rol van je CTO en dienen ze als bewaker van de codekwaliteit.

STERRENTEAM

Wij matchen mensen aan projecten, niet andersom. Zodra we de verwachtingen hebben vastgesteld, stellen we een team samen met uitgebreide ervaring in het maken van software die vergelijkbaar is aan het project.