Toe aan iets nieuws?

Wie zijn wij

Wolfpack is een softwarebedrijf in Eindhoven. We werken met 20-25 developers in teams aan wisselende projecten. Voor elke opdrachtgever stellen wij een ‘pack’ specialisten samen met 3 tot 8 wolven.  Pack-leden delen voortdurend hun strategieën, ervaring en kennis. Deze structuur zorgt voor een dynamisch, zeer intelligent en flexibel team. We kunnen in bijna elke codeertaal ontwikkelen en ondersteunen klanten bij het oplossen van hun meest uitdagende IT-problemen, zoals geen ander bedrijf dat kan. 

Persoonlijke Groei

We werven alleen de top 1% meest ambitieuze en bekwame IT-talenten. Potentiële leden zijn IT-specialisten van universitair niveau met relevante hands-on expertise, maar ook meer medior en senior developers met veel ervaring. We focussen op je vaardigheden en zorgen ervoor dat je ze verder ontwikkelt, terwijl we ook nieuwe vaardigheden stimuleren. Wij zorgen dat er ruimte is voor jouw persoonlijke en professionele groei. Dat staat garant voor het leveren van kwaliteit en een leerervaring als geen ander.

toffe klanten en projecten

Het gebruik en de ontwikkeling van IT groeit exponentieel. We bieden oplossingen voor softwareontwikkeling om bedrijven vooruit te helpen in een voortdurend evoluerende markt. Wij werken voor universiteiten, gezondheidsorganisaties en organisaties zoals Total en Fairphone.

 
Elke dag is anders met uitdagende projecten van 1 tot 6 maanden. Wij gebruiken onder andere .NET, PHP en Java. Daarnaast hebben we uitgebreide ervaring in platformontwikkeling binnen onze constant evoluerende technologiestack zoals Laravel, Yii2, Vue.js, Nuxt en mobiele ontwikkeling in Android, iOS en Flutter. We werken ook nauw samen met ons interne ontwerp/UX team.

Onze vacatures

Geinteresseerd in een van onderstaande vacatures? Neem contact op met Leanne. Past dit niet bij jouw ervaring? Stuur ons dan een open sollicatie; we zijn altijd op zoek naar talent.

 

Ben jij dé topper die wij zoeken?

Leanne

Leanne neemt uitgebreid de tijd voor je om te kijken welke functie het beste bij je past. Andere vragen of meteen solliciteren? Mail Leanne